banner2-2
banner1-1
banner3-3

bab kita

Kenal kita

M&Z Furniture

M&Z Furniture Kab

Adhedhasar saka Chengdu, China, M&Z Furniture minangka produsen furnitur terkemuka lan pemasok B2B perabot omah sing berkualitas.Fokus konsumen lan estetika sing didorong wiwit taun 1989, kita wis setya mbentuk gaya urip omah modern lan nggawe pengalaman omah sing berkualitas.Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman lan inovasi, M&Z dikenal nyedhiyakake perabot omah lan solusi perabot khusus sing mandheg.Saiki M&Z Furniture wiwit mlebu menyang pasar donya, tekan nilai ekspor taunan 50 yuta dolar AS.Produk lan layanan ing ngisor iki kasedhiya: perabot omah, perabot komersial, perabot kontrak, perabot OEM, perabot ODM, lsp.
sinau liyane
living room
dining room
bed room
svd
Case-Share

presentation proyek

Kenal kita

  • kasus proyek hotel
  • kasus proyek kantor
Lanzhou Mercure Hotel Project

Lanzhou Mercure Hotel Project

M&Z Furniture lan Huazhu Group wis mlebu kemitraan strategis wiwit 2016. M&Z Furniture wis nyedhiyakake pasokan jangka panjang kanggo Ximing Hotel, Mercure Hotel, All Season Hotel, Hanting Series, Chengjia Apartment, lan liya-liyane ing Huazhu.

01
VANKE BoYu International Apartment

VANKE BoYu International Apartment

M&Z Furniture rampung proyek apartemen internasional ing menara landmark-kembar chengdu.Proyek kalebu total 216 kamar sing kalebu unit A,B,C.

01
Guangzhou Huizhou Commercial Residential Houses

Omah Omah Komersial Guangzhou Huizhou

M&Z Furniture nduweni hubungan kerja sama jangka panjang lan apik karo Country Garden Group, lan wis dipilih minangka pemasok lemari tetep kaya lemari, lemari sepatu, lemari, lemari pawon, lemari jedhing dll, lan perabotan sing bisa dipindhah.

01
CIFI GROUP-Boutique Apartment

CIFI GROUP-Boutique Apartment

Minangka supplier pengadaan terpusat ing wilayah tengah lan kulon CIFI Group, M&Z Furniture wis dirating minangka supplier kualitas dhuwur sajrone telung taun berturut-turut.Utamane tanggung jawab kanggo nyedhiyakake lemari, sofa, kasur, meja bedside, lemari, lan meja kopi kanggo apartemen CIFI Group.Nganti saiki, proyek kerjasama kasebut kalebu Toko Taman Wuhan Changqing, Toko LINKCITY Hangzhou, Toko Jalan Jinnantian Chengdu, Toko Jalan Chengdu Wuhou, Toko Jalan Chengdu Jiefang, Toko Jalan Selatan Chengdu Wuqing, lsp.

01
Beijing Universal Studio Staff Dormitory

Asrama Staf Beijing Universal Studio

Proyek furnitur asrama staf Beijing Universal Studios minangka proyek furnitur pisanan antarane Beijing International Resort lan M&Z Furniture.Banjur M&Z Furniture dipilih minangka pemasok inti.Gunggunge 8000 set perabot asrama wis disedhiyakake.

01
Taikoo Li High-End Hotel

Hotel Taikoo Li High-End

Chengdu Taikoo Li Xiyue Hotel dumunung ing Taikoo Li, cedhak karo Chengdu Chunxi Road, wilayah inti Chengdu-kutha anyar tingkat pisanan.Iki minangka wakil saka hotel seri dhuwur ing China Lodging Group.Hotel iki ditondoi dening konsep desain modern lan layanan macem-macem.Kanggo proyek iki, M&Z Furniture utamane nyedhiyakake furnitur veneer kayu sing tetep, nutupi amben layar latar mburi tas hard, lawang jedhing, layar dekoratif, lemari sink, tembok TV, lemari lan perabotan liyane.

01
Guizhou Poverty Alleviation Project

Proyek Penanggulangan Kemiskinan Guizhou

Wiwit Mei 2017, M&Z Furniture lan Evergrande Group nandatangani perjanjian pengadaan furnitur kanggo Guizhou Dafang Poverty Alleviation Project, sing wis rampung telung taun berturut-turut ing Guizhou Dafang, Qianxi, Nayong, Qixingguan, Weining, Zhijin, Jinhai Lake, Hezhang, lsp. M&Z Furniture utamane tanggung jawab kanggo nyedhiyakake lemari, sofa, kasur, meja bedside, meja kopi, meja makan, kursi, kasur lan perabotan sing bisa dipindhah liyane.

01
 JABIL CIRCUIT

SIRKUIT JABIL

Alamat proyek: Jabil Industrial Park, Chuangxin Avenue, Dagua Town, Chongzhou City

01

Kanggo nyedhiyani sampeyan karo Furnitur paling marem

Apa milih kita?

Keamanan manungsa, perlindungan lingkungan lan pembangunan lestari

sinau liyane

warta perusahaan

Kenal kita

  • Warta perusahaan
  • Warta industri
20-01 2022

Top 7 Alasan Kanggo Pilih Sintered Stone Di...

14-01 2022

Panggang Paint Rampung Kanggo Furnitur Casegood

Sirip cat bakar...
05-01 2022

Sinau Proses Produksi Casegood ...

Perabot Casegood...
23-12 2021

Tips Migunani Kanggo Tuku Bed Upholstered

Kasur empuk...
15-12 2021

Cara Milih Bingkai Amben sing Cocok?

Saiki, ana ...