page_banner

Profil Perusahaan

ty

Adhedhasar saka Chengdu, China, M&Z Furniture minangka produsen furnitur terkemuka lan pemasok perabot omah berkualitas B2B.Fokus konsumen lan estetika sing didorong wiwit taun 1989, kita wis setya mbentuk gaya urip omah modern lan nggawe pengalaman omah sing berkualitas.Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman lan inovasi, M&Z dikenal nyedhiyakake perabot omah lan solusi perabot khusus sing mandheg.Saiki M&Z Furniture wiwit mlebu menyang pasar donya, tekan nilai ekspor taunan 50 yuta dolar AS.Produk lan layanan ing ngisor iki kasedhiya: perabot omah, perabot komersial, perabot kontrak, perabot OEM, perabot ODM, lsp.

Kapasitas Desain & Layanan siji-mandeg

M&Z Furniture nglumpukake desainer senior lan partner karo desainer terkenal ing saindenging jagad.Adhedhasar gaya urip, produk kalebu perabot utama kanggo omah, 50+ koleksi furnitur kanthi macem-macem gaya.Nanggepi luwih saka 3.000 modul khusus lan luwih saka 2.000 set perabot sing cocog, M&Z Furniture bisa ngowahi 10.000+ pemandangan urip kanthi pengalaman pribadi sing unik dadi kasunyatan.

彩虹
心脏跳动

Intelligent & Green Manufacturing

M&Z Furniture dumunung ing basis manufaktur ijo modern kalebu zona A & B kira-kira siji yuta meter persegi ing Chongzhou Industrial Park, mbangun pabrik impen mebel super-gedhe global.

Lingkungan sing Dikontrol Iklim & Bebas Debu

Perencanaan bengkel adhedhasar sinar srengenge lan arah angin, kabeh pabrikan bisa nggunakake energi solar.M&Z Furniture diadopsi sirkulasi banyu ing jero lemah kanggo njaga suhu lan kelembapan relatif, lan njaga lingkungan sing bebas bledug kanthi sistem koleksi bledug sing terus-terusan nyurung udara metu liwat saringan lan daur ulang ing hawa sing resik.

M&Z Furniture nggunakake bahan sing ramah lingkungan kanggo mbangun bengkel lan ngenalake peralatan perawatan gas sampah lan peralatan pemurnian sinar UV, sing nggawe M&Z Furniture minangka salah sawijining produsen furnitur kanthi emisi paling murah ing China.

Klompok Peralatan Proses Kelas Top

M&Z Furniture duwe nomer garis gergaji vertikal lan horisontal otomatis Jerman Homag, garis produksi pengikat papat ujung otomatis, 11 + 12 jalur produksi pengeboran Homag, pusat mesin multifungsi CNC lan garis lukisan semprotan otomatis Cefla, entuk tingkat otomatisasi lan kecerdasan sing dhuwur. , njamin kualitas anjog lan pangiriman cepet.

Miwiti Kanthi Bahan sing resik Ekologis

Papan kasebut cocog karo standar sing luwih dhuwur tinimbang E1.Silestone, caesarstone lan watu kuarsa impor liyane kabeh disertifikasi dening CANS Lab.Dipandu dening manajemen kualitas Toyota, sistem standarisasi ISO, kita ngetrapake standar furnitur sing luwih dhuwur tinimbang standar nasional saka sumber, manufaktur, pengujian, pengiriman.

htrt

Manajemen Mutu & Produksi Toyota

M&Z Furniture tundhuk karo manajemen kualitas & produksi Toyota, tetep ing wektu sing tepat, nol cacat, manufaktur nilai tambah, kontrol kualitas 100%, lan layanan premium-sentris pelanggan.

Macem-macem Furnitur Range

M&Z Furniture ahli ing macem-macem kerajinan, bahan lan finish, lan bisa nggawe macem-macem gaya furnitur kalebu modern, kontemporer, Italia, Skandinavia, provinsi Prancis, pertengahan abad, santai, minimalis, lsp.

Pionir Ing Industri Furnitur Ing China

M&Z Furniture dadi anggota pisanan saka Komite Teknis Standardisasi Furnitur Nasional wiwit 2009, lan wis aktif melu ing formulasi saka macem-macem standar, lan wis kontribusi kanggo promosi standarisasi industri.M&Z Furniture duwe Lab sing lulus sertifikasi CNAS nasional lan nindakake tes kualitas 100% ing bahan mentah lan produk rampung.

Penghargaan & Sertifikasi

19001

ISO 19001

0001 (1)

ISO 45001

iso 14001

ISO 14001

1

Labeling Lingkungan China

svd

Akreditasi Laboratorium CNAS

vsdv

Penghargaan Red Dot