page_banner

Профил на компанијата

ty

Со седиште во Ченгду, Кина, M&Z Furniture е водечки производител на мебел и B2B снабдувач на квалитетен домашен мебел.Фокусирани на потрошувачите и естетско водени од 1989 година, ние сме посветени на обликување на модерниот начин на живот во домот и создавање квалитетно домашно искуство.Со повеќе од 30 години искуства и иновации, M&Z е познат по тоа што обезбедува станбен мебел и едношалтерски решенија за мебел.Во денешно време M&Z Furniture започнува да продира на светскиот пазар, достигнувајќи годишна извозна вредност од 50 милиони американски долари.Достапни се следните производи и услуги: станбен мебел, комерцијален мебел, договорен мебел, ОЕМ мебел, ОДМ мебел итн.

Дизајнерски капацитет и едношалтерско сервисирање

M&Z Furniture собира високи дизајнери и соработува со познати дизајнери ширум светот.Врз основа на животниот стил, производите вклучуваат главен мебел за дома, над 50 колекции на мебел во различни стилови.Одговарајќи на преку 3.000 сопствени модули и над 2.000 соодветни комплети за мебел, M&Z Furniture може да претвори 10.000+ животни сцени со уникатно лично искуство во реалност.

彩虹
心脏跳动

Интелигентно и зелено производство

M&Z Furniture's се наоѓа во модерна зелена производствена база вклучувајќи ја зоната А и Б од приближно еден милион квадратни метри во индустрискиот парк Чонгжу, градејќи глобална супер-голема фабрика за соништа за мебел.

Околина под контрола на климата и без прашина

Планирањето на работилницата се засноваше на насоката на сонце и ветер, а целиот производител може целосно да ја искористи сончевата енергија.M&Z Furniture ја усвои циркулацијата на подземната вода за да ја задржи температурата и релативната влажност и ја задржа околината без прашина со системите за собирање прашина кои постојано го истиснуваат воздухот низ филтрите и рециклираат во чист воздух.

M&Z Furniture усвои еколошки материјал за изградба на работилници и воведе опрема за третман на отпадни гасови и опрема за прочистување на UV светлина, што го прави M&Z Furniture еден од производителите на мебел со најниска емисија во Кина.

Групи за процесна опрема од врвна класа

M&Z Furniture сопствени броеви на германски Homag автоматско вертикално и хоризонтално пилање, автоматско поврзување со четири рабови, 11+12 производни линии за дупчење Homag, мултифункционални центри за обработка со CNC и линии за автоматско боење со спреј Cefla, постигнувајќи висок степен на автоматизација и интелигенција , гарантирајќи водечки квалитет и брза испорака.

Започнете со еколошки чист материјал

Плочите се во согласност со строгите стандарди високи од Е1.Silestone, caesarstone и други увезени кварценни камења се сертифицирани од CANS Lab.Водени од управувањето со квалитетот на Тојота, системот за стандардизација на ISO, ние строго ги имплементираме стандардите за мебел повисоки од националните стандарди за набавка, производство, тестирање, испорака.

htrt

Управување со квалитет и производство на Тојота

M&Z Furniture е во согласност со управувањето со квалитетот и производството на Toyota, се држи до само навреме, нула дефекти, производство со додадена вредност, 100% контрола на квалитетот и врвна услуга насочена кон клиентите.

Различен опсег на мебел

M&Z Furniture е експерт за различни изработки, материјали и завршни работи, и способен за производство на многу стилови на мебел, вклучувајќи модерен, современ, италијански, скандинавски, француски провинцијален, среден век, лежерен, минимализам итн.

Пионерски во индустријата за мебел во Кина

M&Z Furniture стана првиот член на Националниот технички комитет за стандардизација на мебелот од 2009 година и активно учествува во формулирањето на различни стандарди и даде придонес во промовирањето на стандардизацијата на индустријата.M&Z Furniture поседува лаборатории кои ја поминаа националната CNAS сертификат и вршат 100% тестирање на квалитетот на суровините и готови производи.

Почести и сертификати

19001

ISO 19001

0001 (1)

ISO 45001

iso 14001

ISO 14001

1

Кинеско етикетирање на животната средина

svd

Акредитација на лабораторија CNAS

vsdv

Награда Red Dot