page_banner

Profili i Kompanisë

ty

Me qendër në Chengdu, Kinë, M&Z Furniture është një prodhues kryesor i mobiljeve dhe furnizues B2B i mobiljeve cilësore të shtëpisë.Të fokusuar tek konsumatori dhe estetikë që nga viti 1989, ne kemi qenë të përkushtuar në formësimin e stilit të jetesës moderne në shtëpi dhe krijimin e përvojës cilësore në shtëpi.Me mbi 30 vjet eksperienca dhe inovacion, M&Z njihet për ofrimin e mobiljeve rezidenciale dhe zgjidhjes së mobiljeve me porosi me një ndalesë.Në ditët e sotme M&Z Furniture ka filluar të depërtojë në tregun botëror, duke arritur vlerën e eksportit vjetor prej 50 milionë dollarë amerikanë.Produktet dhe shërbimet e mëposhtme janë në dispozicion: mobilje për banim, mobilje komerciale, mobilje me kontratë, mobilje OEM, mobilje ODM etj.

Kapaciteti i projektimit dhe shërbimi me një ndalesë

M&Z Furniture mbledh dizajnerë të vjetër dhe bashkëpunon me stilistë të njohur në të gjithë botën.Bazuar në stilin e jetesës, produktet përfshijnë mobiljet kryesore për shtëpinë, mbi 50 koleksione mobiljesh në stile të ndryshme.Duke iu përgjigjur mbi 3,000 moduleve të personalizuara dhe mbi 2,000 komplete mobiljesh që përputhen, M&Z Furniture mund të kthejë në realitet mbi 10,000 skena jete me një përvojë unike personale.

彩虹
心脏跳动

Prodhim Inteligjent & Gjelbër

M&Z Furniture ndodhet në një bazë moderne prodhuese të gjelbër, duke përfshirë zonën A dhe B prej rreth një milion metrash katrorë në Parkun Industrial Chongzhou, duke ndërtuar një fabrikë globale të ëndrrave të mobiljeve super të mëdha.

Mjedis i kontrolluar nga klima dhe pa pluhur

Planifikimi i punëtorisë bazohej në rrezet e diellit dhe drejtimin e erës, i gjithë prodhuesi mund të përdorte plotësisht energjinë diellore.M&Z Furniture miratoi qarkullimin e ujit nëntokësor për të mbajtur temperaturën dhe lagështinë relative dhe mbajti mjedisin pa pluhur nga sistemet e grumbullimit të pluhurit që vazhdimisht e shtyjnë ajrin jashtë përmes filtrave dhe riciklojnë në ajër të pastër.

M&Z Furniture miratoi materiale miqësore me mjedisin për të ndërtuar punëtori dhe prezantoi pajisje për trajtimin e gazit të mbeturinave dhe pajisje për pastrimin e dritës UV, të cilat e bëjnë M&Z Furniture një nga prodhuesit e mobiljeve me emetimin më të ulët në Kinë.

Grupet e pajisjeve të procesit të klasit më të lartë

Numrat e veta të M&Z Furniture të linjave automatike të sharrimit vertikal dhe horizontal Homag gjerman, linja prodhimi automatike lidhëse me katër skaje, linja prodhimi të shpimit 11+12 Homag, qendra të përpunimit multifunksional CNC dhe linja automatike të lyerjes me spërkatje Cefla, duke arritur një shkallë të lartë automatizimi dhe inteligjence , duke garantuar cilësi udhëheqëse dhe shpërndarje të shpejtë.

Filloni me material ekologjikisht të pastër

Pllakat janë konform standardeve strikte të larta se E1.Silestone, cezarstone dhe gurë të tjerë kuarci të importuar janë të gjithë të certifikuar nga CANS Lab.Të udhëhequr nga menaxhimi i cilësisë së Toyota, sistemi i standardizimit ISO, ne zbatojmë në mënyrë rigoroze standarde të mobiljeve më të larta se standardet kombëtare nga burimi, prodhimi, testimi, transporti.

htrt

Menaxhimi i cilësisë dhe prodhimit të Toyota

Mobiljet M&Z përputhen me menaxhimin e cilësisë dhe prodhimit të Toyota-s, i përmbahen prodhimit vetëm në kohë, pa defekt, prodhim me vlerë të shtuar, kontroll 100% të cilësisë dhe shërbim premium me në qendër klientin.

Gama e ndryshme mobiljesh

M&Z Furniture është ekspert në mjeshtëri të ndryshme, materiale dhe përfundime, dhe i aftë për të prodhuar shumë stile mobiljesh, duke përfshirë modernen, bashkëkohoren, italiane, skandinave, provinciale franceze, të mesme të shekullit, casual, minimalism etj.

Pioniere në industrinë e mobiljeve në Kinë

M&Z Furniture u bë anëtari i parë i Komitetit Teknik Kombëtar të Standardizimit të Mobiljeve që nga viti 2009 dhe ka marrë pjesë aktive në formulimin e standardeve të ndryshme dhe ka dhënë kontribut në promovimin e standardizimit të industrisë.M&Z Furniture zotëron Laboratorë të cilët kaluan certifikimin kombëtar CNAS dhe bëjnë testime 100% të cilësisë në lëndët e para dhe produktet e gatshme.

Nderimet & Certifikatat

19001

ISO 19001

0001 (1)

ISO 45001

iso 14001

ISO 14001

1

Etiketimi mjedisor i Kinës

svd

Akreditimi i Laboratorit CNAS

vsdv

Çmimi Red Dot