banner2-2
banner1-1
banner3-3

tentang Kami

Wawuh ka urang

M&Z Furniture

M&Z jati

Didasarkeun ti Chengdu, Cina, M&Z Furniture mangrupikeun produsén jati utama sareng supplier B2B perabot bumi anu berkualitas.Fokus konsumen sareng éstétika didorong ti saprak 1989, kami parantos komitmen pikeun ngawangun gaya hirup bumi modern sareng nyiptakeun pangalaman bumi anu berkualitas.Kalayan langkung ti 30 taun pangalaman sareng inovasi, M&Z dipikanyaho nyayogikeun perabot padumukan sareng solusi perabotan khusus.Ayeuna M&Z Furniture mimiti nembus ka pasar dunya, ngahontal nilai ékspor taunan 50 juta dolar AS.Produk sareng jasa di handap ieu sayogi: jati padumukan, jati komérsial, jati kontrak, jati OEM, jati ODM jsb.
diajar deui
living room
dining room
bed room
svd
Case-Share

presentasi proyék

Wawuh ka urang

  • kasus proyék hotél
  • kasus proyék kantor
Lanzhou Mercure Hotel Project

Lanzhou Mercure Hotel Project

M&Z Furniture jeung Huazhu Group geus nandatanganan partnership strategis saprak 2016. M&Z Furniture geus disadiakeun suplai jangka panjang pikeun Ximing Hotel, Mercure Hotel, Sadaya Usum Hotel, Hanting Series, Chengjia apartemen, jsb handapeun Huazhu.

01
VANKE BoYu International Apartment

VANKE BoYu International susun

M&Z Furniture réngsé proyék apartemen internasional di menara landmark-kembar chengdu.Proyék kalebet jumlahna aya 216 kamar anu ngawengku unit A,B,C.

01
Guangzhou Huizhou Commercial Residential Houses

Guangzhou Huizhou Imah padumukan komérsial

M&Z Furniture boga hubungan koperasi jangka panjang sarta alus kalawan Nagara Taman Grup, sarta geus dipilih salaku supplier of cabinets dibereskeun kawas wardrobes, cabinets sapatu, armoires, cabinets dapur, kamar mandi cabinests jsb, sarta jati movable.

01
CIFI GROUP-Boutique Apartment

CIFI GROUP-butik susun

Salaku supplier pengadaan terpusat di daérah tengah sareng kulon CIFI Group, M&Z Furniture parantos dipeunteun salaku supplier kualitas luhur salami tilu taun berturut-turut.Utamana tanggung jawab pikeun nyayogikeun papakéan, sofa, ranjang, méja ranjang, kabinét, sareng méja kopi pikeun apartemen CIFI Group.Sajauh ieu, proyék gawé babarengan ngawengku Wuhan Changqing Park Store, Hangzhou LINKCITY Store, Chengdu Jinnantian Street Store, Chengdu Wuhou Avenue Store, Chengdu Jiefang Road Store, Chengdu Wuqing South Road Store, jsb.

01
Beijing Universal Studio Staff Dormitory

Beijing Universal Studio Staf Asrama

Proyék jati asrama staf Beijing Universal Studios nyaéta proyék jati munggaran antara Beijing International Resort sareng M&Z Furniture.Engké M&Z Furniture dipilih salaku supplier inti.Jumlahna aya 8000 set perabot asrama parantos disayogikeun.

01
Taikoo Li High-End Hotel

Taikoo Li High-Ahir Hotél

Chengdu Taikoo Li Xiyue Hotel perenahna di Taikoo Li, caket sareng Jalan Chengdu Chunxi, daérah inti Chengdu-kota tingkat kahiji anu énggal.Éta wawakil hotél séri high-end handapeun China Lodging Group.hotél dicirikeun ku konsép desain fashionable sarta layanan diversified.Pikeun proyék ieu, M&Z Furniture utamana dilayanan jati veneer kai dibereskeun, ngawengku ranjang layar tukang kantong teuas, panto kamar mandi, layar hiasan, tilelep kabinét, témbok TV, papakéan jeung parabot lianna.

01
Guizhou Poverty Alleviation Project

Proyék Ngurangan Kamiskinan Guizhou

Kusabab Méi 2017, M&Z Furniture and Evergrande Group nandatanganan perjanjian pengadaan jati pikeun Guizhou Dafang Poverty Alleviation Project, anu parantos réngsé tilu taun berturut-turut di Guizhou Dafang, Qianxi, Nayong, Qixingguan, Weining, Zhijin, Jinhai Lake, Hezhang, jsb. M & Z Furniture utamana jawab nyadiakeun wardrobes, sofas, ranjang, bedside tabel, méja kopi, méja makan, korsi, kasur jeung parabot movable séjén.

01
 JABIL CIRCUIT

SIRKUIT JABIL

Alamat proyék: Jabil Industrial Park, Chuangxin Avenue, Dagua Town, Chongzhou City

01

Pikeun nyayogikeun anjeun perabot anu paling nyugemakeun

Naha milih urang?

Kasalametan manusa, perlindungan lingkungan sareng pangwangunan sustainable

diajar deui

warta perusahaan

Wawuh ka urang

  • warta parusahaan
  • warta industri
20-01 2022

Top 7 Alesan Pikeun Milih Batu Sintered ...

14-01 2022

Panggang cet finish Pikeun Casegood jati

Sirip cat panggang...
05-01 2022

Diajar Prosés Produksi Casegood ...

Perabot Casegood ...
23-12 2021

Tips Mangpaat Meuli Ranjang Upholstered

Kasur upholstered...
15-12 2021

Kumaha carana milih pigura ranjang anu cocog?

Kiwari, aya ...