page_banner

Profil Perusahaan

ty

Didasarkeun ti Chengdu, China, M&Z Furniture mangrupikeun produsén jati utama sareng supplier B2B perabot bumi anu berkualitas.Fokus konsumen sareng éstétika didorong saprak 1989, kami parantos komitmen pikeun ngawangun gaya hirup bumi modern sareng nyiptakeun pangalaman bumi anu berkualitas.Kalayan langkung ti 30 taun pangalaman sareng inovasi, M&Z dipikanyaho nyayogikeun perabot padumukan sareng solusi perabotan khusus.Ayeuna M&Z Furniture mimiti nembus ka pasar dunya, ngahontal nilai ékspor taunan 50 juta dolar AS.Produk sareng jasa di handap ieu sayogi: jati padumukan, jati komérsial, jati kontrak, jati OEM, jati ODM jsb.

Kapasitas Desain & Hiji-Stop Service

M&Z Furniture ngumpulkeun desainer senior sareng pasangan sareng desainer anu kasohor di sakumna dunya.Dumasar gaya hirup, produk kalebet jati utama pikeun bumi, 50+ koleksi jati dina sababaraha gaya.Ngabales dina langkung ti 3,000 modul khusus sareng langkung ti 2,000 set jati anu cocog, M&Z Furniture tiasa ngajantenkeun 10,000+ pamandangan kahirupan kalayan pangalaman pribadi anu unik janten kanyataan.

彩虹
心脏跳动

Intelligent & Héjo Manufaktur

M&Z Furniture's lokasina di pangkalan manufaktur héjo modéren kalebet zona A&B sakitar sajuta méter pasagi di Taman Industri Chongzhou, ngawangun pabrik impian perabot super-ageung global.

Lingkungan Dikendalikeun Iklim & Henteu Lebu

Planing workshop ieu dumasar kana cahaya panonpoe jeung arah angin, sakabeh pabrik bisa ngamangpaatkeun pinuh tanaga surya.M&Z Furniture diadopsi sirkulasi cai jero taneuh pikeun ngajaga suhu sareng kalembaban relatif, sareng ngajaga lingkungan bébas lebu ku sistem kempelan lebu anu terus nyorong hawa kaluar ngaliwatan saringan sareng ngadaur ulang dina hawa bersih.

M&Z Furniture ngadopsi bahan anu ramah lingkungan pikeun ngawangun bengkel sareng ngenalkeun alat-alat pangolahan gas limbah sareng alat panyucian sinar UV, anu ngajantenkeun M&Z Furniture mangrupikeun salah sahiji pabrik perabotan anu émisi panghandapna di Cina.

Top Kelas Prosés Equipment Grup

M&Z Furniture nomer sorangan tina Homag Jerman otomatis garis sawing vertikal sarta horizontal, otomatis opat-tungtung garis produksi mengikat, 11 + 12 Homag garis produksi pangeboran, CNC puseur machining multifunctional jeung Cefla garis lukisan semprot otomatis, achieving gelar luhur ti automation jeung kecerdasan. , ngajamin kualitas ngarah sareng pangiriman gancang.

Mimitian Kalayan Bahan Ékologis Bersih

Papan saluyu sareng standar anu langkung luhur tibatan E1.Silestone, caesarstone sareng batu kuarsa impor sanés sadayana disertipikasi ku CANS Lab.Dipandu ku manajemen kualitas Toyota, sistem standardisasi ISO, urang mastikeun ngalaksanakeun standar jati leuwih luhur ti standar nasional ti sumber, manufaktur, nguji, pengiriman barang.

htrt

Toyota Quality & Manajemén Produksi

M&Z Furniture sasuai jeung kualitas Toyota & manajemén produksi, lengket ngan-di-waktu, nol-cacat, manufaktur nilai-ditambahkeun, 100% kontrol kualitas, sarta layanan customer-centric premium.

Rupa-rupa jati Range

M&Z Furniture mangrupikeun ahli dina rupa-rupa karajinan, bahan sareng finish, sareng sanggup ngadamel seueur gaya jati kalebet modern, kontemporer, Italia, Skandinavia, propinsi Perancis, pertengahan abad, kasual, minimalism jsb.

Pioneering Dina Industri Jati Di Cina

M&Z Furniture janten anggota munggaran Komite Téknis Standardisasi Perabot Nasional saprak 2009, sareng parantos aktip milu dina nyusun rupa-rupa standar, sareng parantos nyumbang kana promosi standarisasi industri.M&Z Furniture Labs sorangan anu lulus sertifikasi CNAS nasional sareng ngalakukeun uji kualitas 100% dina bahan baku sareng produk réngsé.

Honors & Sertifikasi

19001

ISO 19001

0001 (1)

ISO 45001

iso 14001

ISO 14001

1

panyiri Lingkungan Cina

svd

Akréditasi Laboratorium CNAS

vsdv

Beureum Dot Award